• Kookworkshop

 • Samen koken verbindt

  Baba Ganoush catering organiseert voor uw vrienden, familie of collega’s een gezellige Syrische kookworkshop op locatie of in onze kookstudio in Vught.

  Kok Omar bespreekt vooraf welke Syrische gerechten er in de kookworkshop bereid gaan worden. Tijdens de workshop staan de ingrediënten en de recepten klaar en kunnen de deelnemers aan de slag onder begeleiding van Omar. Nadat de gerechten zijn bereid wordt de tafel gedekt om samen te genieten van het smaakvolle eten en drinken. Na de workshop ontvangen de deelnemers de recepten. 

  Een kookworkshop is mogelijk vanaf 6 deelnemers, het maximum wordt in overleg bepaald. Tijdens de kookworkshop worden zelfgemaakte fruitsappen gedronken. Alcoholische dranken kunnen we niet  standaard aanbieden, in overleg kijken we naar andere mogelijkheden.

  Informeer vrijblijvend naar een kookworkshop via het contactformulier of bel: 06- 85 41 34 27.

 • Inschrijven voor een open kookworkshop!

  Regelmatig worden er ook open Syrische kookworkshops georganiseerd in de kookstudio in Vught. Iedereen kan hier op intekenen. Een workshop duurt ongeveer 4 uur en kost 50,- euro.

  De data voor deze kookworkshops worden gepubliceerd op Facebook @babaganoushcatering. De workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 personen. Volg ons op Facebook en u ontvangt automatisch een uitnodiging. 

 • ook dit jaar kun je je inschrijven voor een Syrische kookworkshop.
  1- Dinsdag 17-03-20
  2- woensdag 22-04-20
  3- donderdag 04-06-20
  de prijs per persoon € 50,-

  voor meer informatie neem contact op:
  info@babaganoushcaterin.nl

   

   

   
 •  
  TIP: Op zoek naar een origineel en lekker cadeau? Geef een cadeaubon voor een kookworkshop!