• Kookworkshop

 • Samen koken verbindt

  Baba Ganoush catering organiseert voor uw vrienden, familie of collega’s een gezellige Syrische kookworkshop op locatie of in onze kookstudio in Vught.

  Kok Omar bespreekt vooraf welke Syrische gerechten er in de kookworkshop bereid gaan worden. Tijdens de workshop staan de ingrediënten en de recepten klaar en kunnen de deelnemers aan de slag onder begeleiding van Omar. Nadat de gerechten zijn bereid wordt de tafel gedekt om samen te genieten van het smaakvolle eten en drinken. Na de workshop ontvangen de deelnemers de recepten. 

  Een kookworkshop is mogelijk vanaf 6 deelnemers, het maximum wordt in overleg bepaald. Tijdens de kookworkshop worden zelfgemaakte fruitsappen gedronken. Alcoholische dranken kunnen we niet  standaard aanbieden, in overleg kijken we naar andere mogelijkheden.

  Informeer vrijblijvend naar een kookworkshop via het contactformulier of bel: 06- 85 41 34 27.

 • Inschrijven voor een open kookworkshop!

  Regelmatig worden er ook open Syrische kookworkshops georganiseerd in de kookstudio in Vught. Iedereen kan hier op intekenen. Een workshop duurt ongeveer 4 uur en kost 50,- euro.

  De data voor deze kookworkshops worden gepubliceerd op Facebook @babaganoushcatering. De workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 personen. Volg ons op Facebook en u ontvangt automatisch een uitnodiging. 

 • Er is weer een kookworkshop op 22 februari 2019 in mijn kookstudio aan de Baarzenstraat in Vught. U kunt zich hiervoor inschrijven via info@babaganoushcatering.nl

  De kosten zijn:€ 50,- p.p

  Voor onze kookworkshop op 21 februari  in Esch zijn nog 3 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.dekooktuin.com

 •  
  TIP: Op zoek naar een origineel en lekker cadeau? Geef een cadeaubon voor een kookworkshop!