Afhaalmenu:
Gerecht: | Prijs: |
---|---|
Borrelhapjes: | |
1- Kaas flapjes (halloumi kaas met ei en peterselie in filodeeg gerold) | € 1,45 |
2- Spinazie flapjes (gebakken spinazie in olijfolie met sumaq en granaatappelpitjes in filodeeg gerold) | € 1,45 |
3- Musakhan (kipfilet gebakken in olijfolie, uien en sumaq) | € 1,75 |
4- Sbeini rol (geroosterde groenten met blauwe kaas) | € 1,75 |
5- Olijven | € 3,- |
Spread (smeersels) met Syrisch platbrood: | |
6- Baba Ganoush (moetabel: geroosterde aubergine, tahini, en yoghurt) | € 4,- |
7- Mohamara (geroosterde rode paprika met walnoten, paneermeel) | € 4,- |
8- Labne (hangop) met gehakte olijven en gedroogde oregano | € 4,- |
9- Humus | € 4,- |
10- Tzaziki | € 4,- |
Salade: | |
11- Syrische salade met feta kaas | € 4,- |
12- Taboulè (frisse peterselie en bulgur salade) | € 4,- |
Bijgerecht: | |
13- Gebakken tuinbonen met verse koriander met of zonder yoghurt | € 5,- |
14- Sperziebonen gebakken in olijfolie met tomaten, verse koriander en knoflook | € 5,50 |
Hoofdgerechten: | |
15- Kapse (gekookte kippendijen met gekruiden basmatirijst met tomaten en paprika, rozijnen & noten) | € 12,- |
16- Rijst met groenten (basmatirijst met groenten & noten) | € 10,- |
17- Kebab hindi (gehaktballetjes met noten in zacht gekruide tomatensaus) | € 12,- |
18- Gegrilde aubergine en courgette in paprikasaus, mozzarella kaas & noten (zelf afbakken 180 gr – 25 min) | € 12,- |
19- Madfoen (gestoofd lamsvlees in paprikasaus en groenten) | € 14,5 |
20- Mojaddara (bruine linzen, bulgur en gekarameliseerde uien) | € 10,- |
21- Lahme bilsahen lamsgehakt met ui, paprika en tomaat & noten (zelf afbakken in de oven op 200 gr – 35 min) | € 13,50 |