Kookworkshop

Samen koken verbindt

Baba Ganoush catering organiseert voor uw vrienden, familie of collega’s een gezellige Syrische kookworkshop op locatie of in onze kookstudio in Vught.

Kok Omar bespreekt vooraf welke Syrische gerechten er in de kookworkshop bereid gaan worden. Tijdens de workshop staan de ingrediënten en de recepten klaar en kunnen de deelnemers aan de slag onder begeleiding van Omar. Nadat de gerechten zijn bereid wordt de tafel gedekt om samen te genieten van het smaakvolle eten en drinken. Na de workshop ontvangen de deelnemers de recepten.

Een kookworkshop is mogelijk vanaf 6 deelnemers, het maximum wordt in overleg bepaald. Tijdens de kookworkshop worden zelfgemaakte fruitsappen gedronken. Alcoholische dranken kunnen we niet  standaard aanbieden, in overleg kijken we naar andere mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar een kookworkshop via het contactformulier of bel: 06- 85 41 34 27.

Inschrijven voor een open kookworkshop!

Regelmatig worden er ook open Syrische kookworkshops georganiseerd in de kookstudio in Vught. Iedereen kan hier op intekenen. Een workshop duurt ongeveer 4 uur.

De data voor deze kookworkshops worden gepubliceerd op Facebook @babaganoushcatering. De workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 personen. Volg ons op Facebook en u ontvangt automatisch een uitnodiging.

Datums voor open kookworkshops!

Wil je graag een kookworkshop gaan doen, maar je groep is niet groot genoeg? Dit jaar zijn we weer lekker actief bezig! Op Dinsdag 21 maart –  25 April & 23 Mei om 18:30 bieden we open kookworkshops. Iedere workshop gaat pas door bij 8 meldingen of meer. Samen met anderen gaan jullie zelf lekker jullie eigen gerechten maken onder begeleiding van de kok Omar. p.p €65,-

Als je graag mee zou willen doen, wees er niet te laat, want we kunnen helaas een beperkt aantal personen nemen. Voor meer info neem een kijkje op onze paginas op de sociale media.