Kookworkshop

Samen koken verbindt

Baba Ganoush catering organiseert voor uw vrienden, familie of collega’s een gezellige Syrische kookworkshop op locatie of in onze kookstudio in Vught.

Kok Omar bespreekt vooraf welke Syrische gerechten er in de kookworkshop bereid gaan worden. Tijdens de workshop staan de ingrediënten en de recepten klaar en kunnen de deelnemers aan de slag onder begeleiding van Omar. Nadat de gerechten zijn bereid wordt de tafel gedekt om samen te genieten van het smaakvolle eten en drinken. Na de workshop ontvangen de deelnemers de recepten.

Een kookworkshop is mogelijk vanaf 6 deelnemers, het maximum wordt in overleg bepaald. Tijdens de kookworkshop worden zelfgemaakte fruitsappen gedronken. Alcoholische dranken kunnen we niet  standaard aanbieden, in overleg kijken we naar andere mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar een kookworkshop via het contactformulier of bel: 06- 85 41 34 27.

Momenteel kunnen we een kookworkshop bieden op eigen locatie, we hebben momenteel geen passende locatie voor een kookworkshop!

Inschrijven voor een open kookworkshop!

Regelmatig worden er ook open Syrische kookworkshops georganiseerd in de kookstudio. Iedereen kan hier op intekenen. Een workshop duurt ongeveer 4 uur.

De data voor deze kookworkshops worden gepubliceerd op Facebook @babaganoushcatering. De workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 personen. Volg ons op Facebook en u ontvangt automatisch een uitnodiging.

Datums voor open kookworkshops!

We bieden momenteel geen open kookworkshops, zodra een datum bekend is, zullen we het op onze website en op onze social media pagina’s zetten!


Volg ons op onze social media accounts, om op de hoogte te blijven!