Over ons

Baba Ganoush catering in ‘s-Hertogenbosch voor catering en kookworkshops

Baba Ganoush catering in ‘s-Hertogenbosch voor catering en kookworkshops

Baba Ganoush heeft vele betekenissen. Baba betekent papa en Ganoush de verliefde. Maar het is ook een heerlijk gerecht met aubergine. Baba Ganoush catering is het cateringbedrijf van Omar Sbeini uit ‘s-Hertogenbosch. Baba Ganoush catering biedt catering en kookworkshops aan voor particulieren en zakelijke klanten.

In 2015 is Omar vanuit Syrië naar Nederland gekomen, hij stelt zich graag aan u voor.

Omar Sbeini

Mijn naam is Omar Sbeini, ik kom uit Syrië. In 2015 moest ik vluchten vanwege de oorlog daar. Zo ben ik, na een donkere periode, in Nederland terecht gekomen. Eenmaal hier wilde ik graag zo snel mogelijk de taal leren en aan het werk gaan. Ik ontdekte dat koken mijn absolute passie is. Koken heeft mij geholpen om dingen te verwerken en om te integreren in Nederland. Langzaam begon ik te dromen over mijn eigen catering bedrijf. Die droom is 2018 werkelijkheid geworden. Het maakt mij trots en dankbaar dat ik met Baba Ganoush Catering mensen echt kan verwennen en verrassen en dat ik steeds meer mensen kennis kan laten maken met de mooie smaken, kleuren en geuren uit Syrië.

Omar kookt originele Syrische gerechten en geeft daar een eigen twist aan zodat er boeiende smaakvolle combinaties ontstaan. Alle gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt en sfeervol gepresenteerd. Verras uw gasten met deze heerlijke culinaire reis

Baba Ganoush catering verzorgt catering en kookworkshops voor organisaties en thuis overal in Nederland en in overleg in het buitenland.

Bekijk onze Youtube filmpje hier

Contact

Heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op!

Contact gegevens:

  • ⁦Tel & Whatsapp:
  • +31685413427⁩

  • Facebook:
  • Babaganoushcatering

  • ⁦Google:
  • Babaganoushcatering

  • ⁦Email:
  • info@babaganoushcatering.nl⁩

Of vul het formulier hieronder:

Met smakkelijke groet,
Omar Sbeini