Catering voor borrel, feest, diner en lunch

Baba Ganoush catering heeft veel ervaring met het verzorgen van catering bij u thuis of bij uw organisatie. Of het nu om een feest, borrel, diner of lunch gaat voor 6 personen of 200 personen. We willen uw gasten verrassen met de geuren, kleuren en smaken van de Syrische keuken.

Alle gerechten worden vers en met zorg gemaakt en prachtig gepresenteerd op fraai servies. U kunt bij Gerechten een keuze maken uit diverse gerechten of u neemt contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Uiteraard ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte.

Onze kok Omar komt altijd bij u langs om uw wensen te bespreken zodat er een passende offerte kan worden gemaakt. Na akkoord op de offerte, houden we contact om alles in detail goed voor te bereiden.

Op de dag van het event arriveren we op tijd om de catering mooi te presenteren. Tijdens het event kunt u kiezen voor begeleiding en bediening door ons personeel zodat u alle tijd heeft voor uw gasten. Of u kiest voor de optie dat de gerechten worden klaargezet en we na het event de catering weer komen ophalen.

Dranken

Genieten van Babaganoush verse dranken?

Het is heerlijk om bij onze Syrische gerechten verse fruitsappen te drinken. Op verzoek bieden we deze zelfgemaakte vruchtensappen aan. Alcoholische dranken kunnen we niet aanbieden vanwege onze religie. We vragen hier begrip voor en vinden het geen probleem als u zelf de alcoholische dranken op uw event regelt.

Verras uw personeel, klanten en gasten met originele catering. Met opvallende gerechten en een sfeervolle presentatie en gastvrijheid.  Baba Ganoush catering presenteert Syrische gerechten, met een persoonlijke twist van kok Omar.

Onze catering prijzen zijn ex BTW!

Zakelijke catering

Privé catering

Borrel of feest? Val op met lekkere en kleurrijke hapjes van Baba Ganoush catering.  Verras je gasten met hapjes uit de Syrische keuken die feestelijk worden gepresenteerd. Van dips met brood tot en met Syrische kroketjes en salades.

Onze catering prijzen zijn ex BTW!