Afhaalmenu:
Gerecht: | Prijs: |
---|---|
Borrelhapjes: | |
1- Kaas flapjes (halloumi kaas met ei en peterselie in filodeeg gerold) | € 1,40 |
2- Spinazie flapjes (gebakken spinazie in olijfolie met sumaq en granaatappel pitjes in filodeeg gerold) | € 1,40 |
3- Mosakhan(kipfilet gebakken in olijfolie, uien en sumaq) | € 1,75 |
4- Sbeini rol Geroosterde groenten met blauwe kaas | € 1,75 |
5- Olijven | € 3,- |
Spread (smeersaus ): | |
6- Baba Ganoush (motabel: geroosterde aubergine, tahini, en yoghurt) met brood | € 4,- |
7- Mohamara met brood (Geroosterderode paprika met walnoten, paneermeel.) | € 4,- |
8- Labne (hangop) met gehakte olijven en gedroogde oregano met brood | € 4,- |
9- Humus met brood | € 4,- |
10- Tzaziki | € 3,- |
Salade: | |
11- Syrische salade met feta kaas | € 4,- |
12- Taboulè (frisse peterselie en bulgur salade) | € 4,- |
Bijgerecht: | |
13- Tuinbonen verse koriander Met of zonder yoghurt | € 4,50 |
14- Sperziebonen gebakken in olijvolie met tomaten, verse koriander en knoflook | € 5,50 |
Hoofdgerechten: | |
15- Kapse (gekookte Kippendijen met gekruiden basmatirijst met tomaten en paprika, rozijnen & noten) | € 11,50 |
16- Rijst met groenten (Basmatirijst met groenten, rozijnen & noten) | € 8,- |
17- Kebab hindi (Gehaktballetjes met noten in zacht gekruide tomatensaus) | € 11,50 |
18- Gegrilde aubergine en courgette in paprikasaus, mozzarella kaas & noten (zelf afbakken 180- 25min) | € 10,50 |
19- Madfoen (gestoofd lamsvlees in paprikasaus en groenten) | € 14,- |
20- Mojaddara (bruine linzen, bulgur en gekarameliseerde uien) | € 8,- |
21- lahme bilsahen lams gehakt met ui, paprika en tomaat & noten (zelf afbakken in de oven op 200- 35min) | € 13,- |